Usluca Ortaokulu

Vizyon: Usluca Ortaokulu olarak vizyonumuz: Öğrencilerimizi ve halkımızı geleceğe hazırlamak, onları güçlükler karşısında yılmayan, çözüm odaklı olmayı ilke edinen bireyler haline getirmek; çağın teknoloji ve imkanlarını kullanabilen ve sürekli kendini yenileyen bireyler olarak yetiştirmektir.

Misyon: Usluca Ortaokulu olarak: Biz bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara çağımızın ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için varız.

Başarılar: 2019/2020 Eğitim Öğretim döneminde 2 öğrencimiz Fen Lisesini kazanmıştır.

Saatler: 08.20/ 15.05
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler: Dart ve Bocce 2019/2020 yılında; Yıldız Kızlar Dart il 1.liği Yıldız Kızlar Bocce il 1.liği Küçük Ekekler Bocce il 1.liği elde edilmiştir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: E-Twinning proje çalışmaları yapılmaktadır.

WEB - https://uslucaortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Işıldar Köyü, Usluca Mezrası Viranşehir/ŞANLIURFA 63700

Öğretim Şekli :

Yerleşim Yeri - Işıldar Köyü Usluca Mezrası Viranşehir / ŞANLIURFA 63700

Adres - Işıldar Köyü, Usluca Mezrası Viranşehir/ŞANLIURFA 63700

Ulaşım Okulda taşımalı öğrenci bulunmamaktadır. Öğretmenler ulaşımı servisle sağlamaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şanlıurfa İline yaklaşık 100 km, Viranşehir İlçesine yaklaşık 11 km uzaktadır.